Sinterklaas 2012

Eindelijk Sinterklaas weer in het land. Het is elk jaar weer reuze spannend om hem op te halen met kinderen, kleinkinderen, vrienden, etc. De Sint voer vlak bij ons en de kinderen zongen en hadden weer een supertochtje.

Volgend jaar weer!!

sinterklaas 2012
18/11/2012

De Bol op de wal.

Deze winter moet er weer flink getimmerd worden. Twee nieuwe gangen  in de kont,stuurboordboeisel vernieuwen. Potdeksels nieuw, achterhuisje nieuw. Deknaden uitfrezen en opnieuw rubberen.Brandstoftank solderen. Banken in kuip nieuw.Twee liggers in achterschip en vier knieen vervangen.Onderwaterschip teren.Veel schaafwerk/schuurwerk en lakwerk etc.etc.

30/12/2011

Sinterklaas 2011

Sinterklaas is ook dit jaar weer binnen gehaald met de "Bol". Met een boot vol kindpieten zijn we de Sint en zijn pieten weer tegemoet gevaren. Het was reuze spannend of hij ook dit jaar weer zou komen. Ook weten we nooit  precies hoe laat de Sintboot in Harderwijk aankomt.Maar gelukkig we zagen de Sint in de verte aankomen, omringt door pieten- en pakjesboten.We voeren samen de haven in en meerden af aan de kade. We hebben veel pepernoten van de pieten gehad en de sfeer was weer geweldig. De kinderen zongen en de ouderen dronken warme chocolademelk met een neut.Terugkijkend een geweldige traditie die we kost wat kost in ere willen houden!! 

13/11/2011

Nieuws

1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 6